poster

Осврт

Osvrt (2019)

Информативен | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 4/10
(3 гласови)

Содржина

Једносатни преглед најважнијих збивања у политици, бизнису, друштву, забави и спорту у Србији, региону и свету. Слаѓана Славковиќ вам доноси догаѓаје из другог угла са добро познатим гостима у непознатом светлу, уз питања која би гледаоци поставили.
"Осврт" је недељна емисија у којој ќе водитељка отворено разговарати о друштвеним, културним и многим другим феноменима и појавама. Специфичност овог магазина није само у избору тема, веќ и у начину на који ќе се о њима говорити. Слаѓана ќе угостити уметнике, књижевнике, научнике, активисте, глумце, спортисте, политичаре који ќе својим ставовима и несвакидашњим опсервацијама заинтригирати гледаоце у ударном термину.
“Осврт” је емисија у којој ќе се водитељка осврнути на догаѓаје о којима се причало у претходној недељи. Ово није емисија резервисана само за политичке или само за забавне теме. Причаќе се о “афери шпијун” али и о пресуди за старатељство сина Северине и Милана Поповиќа.
"Осврт" употпуњује програмски садржај Б92 телевизије, а његов ритам ќе пратити интересе и жеље публике, али ќе и широким спектром отворених питања понудити нешто сасвим ново на медијској сцени Србије. На крају сваког "Осврта" следи изненаѓење, екипа ќе сликом бити на најлепшим местима на свету.

Слики

Осврт

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Vrijeme svijet

    image
    Сликовна прогноза превладавајуќег или значајног времена и највише дневне температуре зрака за 42 града у свијету - до 18 сати за тај дан, послије за идуќи.
  • 360 степени

    image
    Теме које су важне. Одговори на питања која нас се тичу. Кроз анализу, са саговорницима који имају шта да кажу. Зато што је сваки угао приче важан. 360 степени,...
  • Buongiorno Benessere

    image
  • Meteo 2

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.