poster

РТС ординација: Истине и заблуде о вирусу корона

RTS ordinacija (2016)

Србија

Содржина

Нова доза корисних информација о здрављу кроз нове три теме очекује вас у овонедељној РТС ординацији. Сазнаќете како је протекла борба познатог музичара са вируом корона, биќе разјашњене и заблуде о цовид-у 19, а чуќете и како се решавјау кожни проблеми изазвани ношењем заштитних маски.
У првом делу емисије, "Корона", детаље своје борбе против цовид-а 19 откриќе музичар и глумац Ѓорѓе Давид. Говориќе о томе како се лечио, шта му је најтеже пало, као и како је изгледао боравак у болници.
"Истине и заблуде" у вези са вирусом корона разјаниќе доц. др Ана Банко, вирусолог са Медицинксог факултета у Београду. Сазнаќете да ли је вирус ослабио, каква ќе бити ефикасност вакцине, колико маске заиста штите, када је "ПЦР" тест негативан и још много тога.
У "Ординацији" ќете сазнати које кожне проблеме може изазвати дуготрајно ношење маске. Проф. др Даница Тиодоровиќ, дерматовенеролог из КЦ Ниш, објасниќе како се могу избеќи акне и екцеми, али и које креме помажу уколико се ове промене веќ јаве.

Слики

РТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу коронаРТС ординација: Истине и заблуде о вирусу корона

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.