сезона: 1

епизода: 1

Содржина

У септембру 1930. Државна класна лутрија Краљевине Југославије објавила је да је извучена среќка са главном новчаном наградом Туристичке лутрије, и то у износу од невероватних милион динара.
Два ситна преваранта, Иван Разумовиќ Ика и његов пајташ Божа Баќковиќ, враќају се у своје родно место, Паланку, пошто су сазнали да је награду на лутрији добио управо неки њихов суграѓанин.
Паланка у коју стижу растразана је сумњама о томе ко је тачно могуќи добитник лутрије, али и актуелним изборима, на којима треба да се бира измеѓу садашњег градоначелника Софре Игњатовиќа и његовог противкандидата Јоце Кириќа.
За Ику и Божу у Паланци нема добродошлице - понајвише због нерасветљеног скандала из њихове прошлости...

Слики

ШвиндлериШвиндлериШвиндлериШвиндлериШвиндлериШвиндлериШвиндлери

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Шекспир и Хатавеј: Приватни детективи (2018)

    image
    Осебујна криминалистичка серија чија се радња одвија у градиќу Стратфорд-упон-Авон, родном мјесту Wиллиама Схакеспеареа, а у којој се појављује више крвавих...
  • Мистериите на сестра Бонифациј (2022)

    image
    Шездесете су године 20. века и полицијска је форензика у повојима. Среќом, становници Греат Слаугхтера, смештеног дубоко у британској провинцији, имају тајно...
  • Chronicles of the Sun (2018)

    image
    A woman accused of murder must prove her innocence by exposing the secrets of her past.
  • Убиствата се мојот живот (2019)

    image
    Радња прати компликовану, неодољиву истражитељку Алекс Кроув, која сматра да је њена обавеза да у сваком сегменту живота буде на страни добра.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.