Кулинарско наслијеѓе Алпа: Стока

Das kulinarische Erbe der Alpen (2013)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 2 - Стока

Содржина

Ова раскошна серија води нас на путовање Алпама, једним од најљепших подручја на свијету, представља нам занимљиве људе и открива кулинарске тајне. У четири епизоде посјетит ќемо многе смочнице, гостионице и господарства те истражити подријетло и културни значај представљених делиција. Свака епизода усредоточена је на једну намирницу те је смјешта у повијесни контекст.

Слики

Кулинарско наслијеѓе АлпаКулинарско наслијеѓе АлпаКулинарско наслијеѓе Алпа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Potepanja - Barangolások

    image
    В оддаји Потепања/Баранголáсок си лахко огледате живљење маџарске народности ин других народних скупности в Европи ин по свету, представљамо па туди Бисере...
  • China Uncovered

    image
  • Wелцоме то тхе Балканс

    image
    "Wелцоме то тхе Балканс" путописна је емисија Мексиканца Карлоса Франка који од 2015. године живи у Србији. У емисији се гледаоцима приказују лепоте Србије и учи...
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.