poster

Вријеме је за рукомет: ЕП - Шведска, Аустрија и Норвешка 2020.: емисија из студија уживо

Vrijeme je za rukomet (2020)

Cпорт, Pакомет | хрватска

Оценка на корисникот: 7.8/10
(18 гласови)

Содржина

Еуропско рукометно првенство из Аустрије, Шведске и Норвешке пратите на каналима РТЛ-а од 9. до 26. сијечња 2020.!
Еуропско првенство у рукомету за мушкарце, које се одржава у Аустрији, Шведској и Норвешкој, почиње 9. сијечња 2020., а сви обожаватељи спорта утакмице ќе моќи пратити на главном каналу РТЛ-а, на РТЛ2 те на онлине платформи РТЛплаy. Ријеч је о више од 50 утакмица, а с посебним нестрпљењем се чекају оне хрватске репрезентације.
Утакмице ќе из Граза коментирати Филип Бркиќ с прослављеним рукометашем Никшом Калебом, гдје Хрвати на дан отворења играју своју прву утакмицу првенства против Црне Горе. У загребачком студију домаќин ќе бити Марко Варгек, који ќе утакмице пратити с Петром Метличиќем и Драгом Вуковиќем, којима је ово прва коментаторска улога. У Аустрију путују и двије РТЛ-ове новинарке Маја Оштро Флис и Инес Года, која ќе се јављати с терена с првим реакцијама играча и изборника уочи и након утакмица Каубоја.

Слики

Вријеме је за рукомет: ЕП - Шведска, Аустрија и Норвешка 2020.Вријеме је за рукомет: ЕП - Шведска, Аустрија и Норвешка 2020.Вријеме је за рукомет: ЕП - Шведска, Аустрија и Норвешка 2020.Вријеме је за рукомет: ЕП - Шведска, Аустрија и Норвешка 2020.Вријеме је за рукомет: ЕП - Шведска, Аустрија и Норвешка 2020.Вријеме је за рукомет: ЕП - Шведска, Аустрија и Норвешка 2020.Вријеме је за рукомет: ЕП - Шведска, Аустрија и Норвешка 2020.Вријеме је за рукомет: ЕП - Шведска, Аустрија и Норвешка 2020.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.