сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Посјетили смо национални парк Пиналес, 200 км од Хаване, од чега је 180 км аутоцеста с ријетким аутомобилима. Нашу екипу довезао је цхевролет стар 64 године, који је прешао више од три милијуна километара. Таксист је дипломирао саксофон на глазбеној академији али је вожња туриста уноснији посао. Један киоск прода пива и сокова за 1500 - 2000 долара на дан, али дневница запосленика је један долар! Држава допушта узгајивачима духана задржати десет посто бербе и правити властите цигаре. Како их праве, колико зараѓују? Три су главне вјере на Куби: католичка, афрокубанска сантериа и протестантска. Чут ќемо и о суммиту несврстаних одржаном прије 40 година те о разликама измеѓу Тита и Цастра. Како је Куба преживјела распад СССР-а и пад БДП-а за 35%? Било је то најтеже раздобље, остало је запамќено као "перíодо еспециал".

Слики

Цуба си, Цуба ноЦуба си, Цуба ноЦуба си, Цуба ноЦуба си, Цуба ноЦуба си, Цуба но

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Региоскоп

    image
    Документарни филмови.
  • Залогај Кине

    image
    Овај документарни серијал на најлепши начин представља кинеску храну.
  • Geo 360 (1999)

    image
  • Australia with Julia Bradbury (2019)

    image
    Julia sets off to discover Australia's extraordinary story. Traveling from the heart of Australia's red desert to the edge of the continent she discovers bustling...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.