Содржина

Бест оф 150 минута
Сваке суботе, пратите најзанимљивије догаѓаје који су обележили претходну недељу. Актуелне вести сажете су у 150 минута тако да ќете увек бити информисани и у току са дешавањима.
Стижу нам најзанимљивије приче из свих градова и села Србије из којих ќе екипа емисије дочарати и приказати скривену лепоту ових места. Видеќемо које су најактуелније забавне, спортске и културне манифестације у овом периоду, шта се дешава на планинама, а репотери ќе извештавати и са обале Црне Горе доносеќи нам дашак морских валова и провода на овом приморју.
Њабољих 150 минута донеќе нам и нове сегменте, а четири даме - Анета Ивановиќ, Невена Маџаревиќ, Јована Вукојевиќ и Слаѓана Славковиќ водиќе нас сваке суботе кроз различите теме и у студио Прве довести најзанимљиве саговорнике. Тако ќе сваке суботе у новој рубрици коју ќе водити Слаѓана Славковиќ, различита мишљења укрстити они који се најчешќе цитирају у медијима. Борис Триван, Анѓелка Прпиќ, Дача Икодиновиќ, Јелица Грегановиќ, Дуле Недељковиц, Иван Томиќ...имена су која обеќавају добрих пола сата у емисији „150 минута“.
У сваком издању отвара се тема дана, илустрована прилозима, о којој говоре и гости.Занимљиве приче из различитих крајева Србије доноси специјални репортер.ВИП гости у студију, теме које нас заокупљују, забавни изазови и музички сегмент такоѓе су део емисије намењене свима који желе да се информишу, забаве, релаксирају и насмеју.

Слики

Најбољих 150 минута

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Естрадне вести

    image
    Најновије вести са естраде.
  • Вијести АТВ

    image
    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.
  • Дневник 2

    image
    Детални информции за настаните на денот во Македонија и светот
  • Lajmet RTK

    image
    Informacioni më i fundit në vend dhe në botë
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.