poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 180

Содржина

Када треба освојити или задржати фотељу, нема те инвентивности за којом политичари неќе посегнути, па су тако врло брзо схватили важност бивања на друштвеним мрежама. Информер истражује тко је на њима најактивнији, тко најбољи, а тко има највише пратитеља.
Годинама веќ из кратких рукава скачемо у капуте и обрнуто. Климатске промјене осјеќамо кроз несносне вруќине, али и према промјенама у природи. Примјерице, срделе су данас значајно мање, а у Јадрану веќ живи двадесетак нових врста из суптропских крајева. Но, унаточ видљивим климатским промјенама многи их негирају. Што се с климом догаѓа, тко је мијења те какав ќе утјецај имати на живот екипа Информера питала је водеќе хрватске климатологе, Лидију Срнец и Бранка Грисогона.
У свијету СТЕМА, ИТ-а, механицистике, менаџерирања, ефикасности и брзине немамо времена стати, размислити и критички промислити. Готово је срамотно узети вријеме за себе. Економија људи који су само учинковити, ефикасни и успјешни и економија суосјеќајних људи критичких погледа на стварност два су различита свијета. Треба нам мање оног првог, више овог другог. А то се постиже и читањем.
Свака модерна компанија која брине о својој унутарњој структури, о свим менаџерима и о томе како и колико добро и инвентивно обављају свој посао ангажира животне тренере. Но, к њима одлазе и појединци који не желе на терапију код психотерапеута. Ствар је, наравно, покренута у Америци. Информер открива колико је то занимање присутно у Хрватској.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Архив Б

    image
  • Нормалан живот (2008)

    image
    Контакт емисија која даје одговоре на многа питања и незнање о особама са инвалидитетом. Сва питања, одговоре и дилеме око различити болести како помоќи обољелима...
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • vox nachrichten

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.