Оценка на корисникот: 9.7/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 4 - Holy Lands

Содржина

Левисон стиже у кршевит Јордан, гдје су бедуини и изгубљени градови. Слиједи пут свете ријеке покрај Мртвога мора у спорну регију Палестину, гдје види како се живи на Западној обали.
Лев прелази границу у Јордан код Акабе и случајно наилази на Мишаела, бедуина који пристаје на то да га одведе до Палестине. Заједно набављају довољно дева и залиха да могу пријеќи велебни Wади Рум, марсовски предио планина и пустиња. Лев и Мишаел брзо успостављају пријатељски однос како би преживјели у пустињи и удобно живјели у том несмиљеном околишу. Заједно једу уз логорску ватру, а Мишаел отворено говори о животу бедуина у Јордану, које се ондје сматра граѓанима другога реда.
Тежак је живот у пустињи, али овдашње становништво зна како се забавити. Мишаел води Лева на утрку дева, гдје џокеји галопирају на вриједним животињама кроз пустињу.
Као и Индиана Јонес прије њега, Лев одаје почаст изгубљеноме граду Петри и одсједа у Мишаеловој обитељи, која живи у пеќини меѓу древним набатејским гробницама...

Слики

Арабија с Левисоном WоодомАрабија с Левисоном WоодомАрабија с Левисоном WоодомАрабија с Левисоном WоодомАрабија с Левисоном Wоодом

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Културна баштина Србије

    image
    Колико различитости на овој нашој малој планети. Кад поредимо нације и државе, најчешќе говоримо о економском богатству, величини територије, броју становника....
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
  • Залогај Кине

    image
    Овај документарни серијал на најлепши начин представља кинеску храну.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.