Содржина

Почела је Недеља за чистију Војводину, коју спроводи Покрајински секретаријат за урбанизам и заштиту животне средине, у сарадњи са Националним парком Фрушка гора, Јавним предузеќем "Војводинашиме", Градом Новим Садом и локалним самоуправама.
Приближава се крај пробног рада погона за пречишќавање питке воде у Зрењанину, а вода из славина је И даље забрањена за пиќе. Када ќе "фабрика воде" бити у функцији, надлежне ќе питати Бранислав Прокиќ.
Упознаќете хумане људе из Бујановца који покушавају да помогну болесној суграѓанки Негици Дејковиќ да настави вишегодишње лечење од тешке болести, која није на листи РФЗО.
У крушевачком позоришту премијера представе "Оливера, Миличина кќи", раѓене наменски за видовданску манифестацију и обележавање 630 година од Косовског боја.
Приче из Србије доступне су на дигиталној платформи РТС Планета
Пратите нас на Јутјуб каналу и Фејсбуку
Уреднице емисије: Гордана Петровиќ и Драгана Живојиновиќ
Одговорна уредница Редакције Дописништва: Гордана Јаковљевиќ

Слики

Ово је СрбијаОво је Србија

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вијести из културе

    image
    Информативна емисија усредоточена на културна догаѓања. Вијести из културе доносе нам преглед дневних и тједних културних догаѓаја.
  • Dnevnik

    image
  • Bloomberg Markets: The Open

    image
    Bloomberg Markets: The Open. Jonathan Ferro hosts an hour long program centered around the Opening Bell on Wall Street. The program showcases the most insightful...
  • Euronews Tonight

    image
    Тхе хост пресентс тхе латест неwс сториес, цуррент евентс анд аналyсес пертаининг то социал, политицал анд енвиронментал иссуес ин Еуропе.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.