сезона: 10

епизода: 19

Содржина

Горан Чар, свима познатији као - Чарли, прави је гурман који обожава кушати и припремати разне рецепте, а данас ќе својим гостима у схоwу приредити праву ловачку гозбу. Горан сматра да је спретан у кухињи те му је припремање кулинарских делиција један од најдражих хобија. Уз кухање, Чарли се бави и израдом властитог пива које ќе се вечерас наќи на његову менију. Осим што ќе госте понудити домаќим пиќем, пиво је и „тајни састојак“ у главноме јелу те сматра да би управо његов јеловник могао бити побједнички. Врло оригинални називи његових јела, као што су „Шумско гнијездо“, „Ловачке роладице“ и „Мали зеко Мрквиќ“, заголицат ќе машту овотједним гошќама које од Чарлија пуно очекују јер знају да је он прави гурман, а хоќе ли им се свидјети оно што ќе затеќи на тањуру, погледајте вечерас у 21 сат на РТЛ-у!

Слики

Вечера за 5 на селуВечера за 5 на селу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Како побиједити Боббyја Флаyа (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Schmatzo (2013)

    image
  • Домаќинске приче (2019)

    image
    Водитељ, Ненад Гладиќ познатији као Лепи Брка, сваке недеље представља једно место, његове кулинарске специјалитете, културу, али и домаќине које је упознао на...
  • Сарини мали залогаји

    image
    Сара Петровиќ, позната фоод блогерка, припремила је за гледаоце Китцхен ТВ нових 20 епизода са фантастичним рецептима за капкејкове, али и остале форме малих...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.