poster

Без кочница

Bez kočnica (2016)

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Муке наше свагдашње - сви мрзе непопуларне лежеќе полицајце. Зашто је Хрватска држава с највеќом концентрацијом ових неугодних препрека у Еуропи и како оне утјечу на здравље аутомобила.
Скројен по актуалној моди - екипа из “Без кочница” испробала је атрактивни Ренаулт Цаптур Оутдор, аутомобил који спаја окретност с оффрад карактеристикама, мале димензије с пространошќу и модерно с помодним.
Екстремни луксуз - “Без кочница” открива који је најдужи серијски аутомобил на свијету и што све скрива у својој изнимно пространој и луксузној унутрашњости.
Јурилице поново на цестама - усусрет главној сезони на два котача “Без кочница” се брине за техничку исправност мотоцикла и сигурност возача.
Пропуштене еписоде емисије Без кочница гледајте на НОВА ПЛУС.

Слики

Без кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочница

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Алпе Дунав Јадран

    image
    Меѓународни ТВ магазин који афирмира средњоеуропске земљописне, повијесне и културне посебности, људске досеге и друштвене вриједности. На идеју о покретању...
  • À l'Affiche

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Klima Update (2021)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.