poster

Без кочница

Bez kočnica (2016)

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 4

Содржина

Што старије то боље. Екипа емисије “Без кочница” провјерила је што је тако фасцинантно код олдтимера и зашто их њихови власници обожавају. Можда зато што је један од њих израѓен од платна а други најважнији за повијест модерног аута… Гледатељи имају прилику погледати приче о четири ријетка аутомобила и њиховим хрватским власницима.
А након излета у прошлост слиједи повратак у будуќност. Сљедеќи „гост“ “Без кочница” је апсолутна звијезда ове године и има све карактеристике да то остане и у годинама које долазе. Екипа из “Без кочница” тестирала је најнаграѓиванији аутомобил године - нову Опел Астру.
Ближи се вријеме за замјену гума. Зимске доље, љетне горе. Како препознати када је прави тренутак за замјену, што о томе каже закон и зашто су љетне гуме за љето, а зимске за зиму, гледатељи могу сазнати у данашњој емисији Без кочница.
У рубрици “Еxтреме” гледатељи имају прилику сазнати све о најјачем дизелском СУВ аутомобилу на свијету који доноси фасцинантну нову технологију.
Пропуштене еписоде емисије Без кочница гледајте на НОВА ПЛУС.

Слики

Без кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочница

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • À l'Affiche

    image
  • Архив Б

    image
  • Die Arche-Fernsehkanzel

    image
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.