сезона: 1

епизода: 4 - Ko ti gleda profil

Содржина

Уз пуно хумора, свакодневни живот младих у Србији показаќе своје најбоље особине: оно све чега се бојимо не плаши само нас. Кроз све оно кроз шта пролазимо неко је веќ прошао. Теорија, али и туѓа животна искуства могу да нам помогну, баш као што и ми можемо да помогнемо будуќим престрашенима. Јасно мишљење и отворен разговор почетак су решавања проблема.
Колико је интернет присутан у нашим животима сви веќ знамо, али колико замки крије објасниќе нам Небојша (Ивана Ѓорѓевиќ - Џуди) са својим гостима. Наравно присутна је и Кошава, његов невидљиви алтер-его ког не види нико осим Небојше и гледалаца (Јелена Ѓокиќ), уредник (Драган Петровиќ - Пеле), уредникова секретарица (Јелена Велковски) и редитељ у студију (Иван Зариќ). За музички део задужени су "Мастер Бластер" са новим сонгом, а драгоцени савет добиќемо од професора доктора Ивана Јерковиќа.

Слики

Небојша Челик шоуНебојша Челик шоуНебојша Челик шоуНебојша Челик шоуНебојша Челик шоу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Das Kindermädchen (2017)

    image
  • Вучја крв (2012)

    image
    Вукорепи су дијелом људска, а дијелом вучја врста позната по изнимној брзини и наглашеним осјетилима. Одувијек живе меѓу људима, а након што уѓу у одреѓену...
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Nature (1982)

    image
    Documentary series exploring various global wildlife issues and subjects.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.