poster

Господари пчела: Ловци на мед: документарна серија

Les maîtres des abeilles

Документарец | Франција

сезона: 1

епизода: 6 - документарна серија

Содржина

У Непалу и Индији скупљање меда опасан је потхват, али мед је драгоцјен извор прихода за сељаке. Кад пчела селица Апис дорсата сваке године доѓе у њихов крај, неколико преданих скупљача изложи се животној опасности како би скупили горки мед те дивовске пчеле. Експедиције трају неколико дана, а молитве духовима шума и литица омогуќују поносним ловцима на мед да смање број несреќа и убода Апис дорсате, најопасније пчеле на свијету.
Продукција: Гранд Англе Продуцтионс
Копродукција: Арте

Слики

Господари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на медГосподари пчела: Ловци на мед

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.