Новембарска завјера


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Дан који је шокирао свијет… И уништио његов живот…

Новембар 22, 1963 године. Пуцањ оsвања у Даласу. Предсједник Јохн Ф. Кеннедy је мртав. Одмах након убиства, авион напушта Далас, у правцу Детроита.
Само је један путник у првој класи, кубански дипломата. На тај дан и током дана који га прате, сва посада Далас-Детроит лета умире или нестаје под мистериозним околностима. Случајност - или завјера?
Бен Форд не вјерује у случајности. Као агент за осигурање, Бен се надао да ќе прославити свој 30-и роѓендан, 22. новембар, тако што ќе запросити своју дјевојку, Катие, која је стјуардеса. Меѓутим, Катие је била на мистериозном лету и видјела нешто што није требала видјети. Пошто се она не враќа куќи те вечери, Бен започиње истрагу…
Све више улазеќи у необјашњиве догаѓаје, он долази до везе са хладнокрвним мафијашем Франк Цалассом, учеником локалног капоа. Иако Бен улази у свијет поsемља, организованог криминала, издаје и пријетњи, ништа га не зауставља на трагу човјека који је убио Катие. Како се приближава Франк Цалассу, прави пар грешака које га постављају на његов нишан. Али, да ли је Цалассо стварно организатор завјере која пријети да их све прогута…
Након 40 година, 70-годишњи Бен је болестан и приморан да се усели код кќерке Катхлеен. Она је дуго имала проблем са оцем, који никада није заборавио нестанак Катие. Кад се тијело Катие пронаѓе, случај се поново отвара - и Бен постаје главни осумњичени.
Катхлеен не вјерује да јој је отац убица - али шта она зна о његовој прошлости… Бен је то крио од ње 40 година. Када схвата да она хоќе да склопи посао са кубанским бизнисменом, то постаје превише за њега. Кубанац је можда баш онај човјек који је убио Катие.
Како Бенова прича преплиќе прошлост и садашњост у компликовану таписерију, откриќа која Бен проналази постепено бацају свјетлост на давно заборављене тајне. Корак по корак, истина о енигми 22. новембра 1963. и њеним посљедицама
долази на свјетлост дана...

Слики

Новембарска завјера
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.