Оценка на корисникот: 6.5/10
(2 гласови)

епизода: 145

Содржина

Гѓа Пилар замоли мушке чланове обитељи Монталво нека разговарају са својим супругама и нека не пакосте Мариани Францо док Вијеќе буде одавало почаст Амадору. Родриго каже Бруни, гѓи Пилар и Аарону да даје отказ у твртки јер ќе се посветити своме послу с текилом. Родриго моли Ерику да скупа оду погледати неке уреде. Сањуана долази у Ла Монталвену и каже Офелији и Роману да чека Хилариово дијете, али он га не жели признати. Љутита Офелиа каже да ако га Хиларио не призна, неќе ни она. Роман каже да ако Хиларио не буде прави отац свому дјетету, онда ќе се он побринути за своје унуче. Исадора каже Софији да је Федра смислила како ќе се осветити Гавиоти. Неќе отиќи на одавање почасти Амадору. Даниела пита Софију како може слиједити подлости Федре, Исадоре и Минерве. Даниела каже гѓи Пилар да су Монталвице отказале свој долазак на одавање почасти г. Амадору и да ќе послати инг. Авелланеди писмо како би оцрниле Гавиоту.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.