епизода: 134

Содржина

Минерва каже Аарону да ќе разговарати са супругама чланова Вијеќа како би им испричала Гавиотин живот и како би је отјерали из Вијеќа. Љутити Аарон каже да ќе тако те супруге затражити да се покрене истрага и на површину би могао изаќи фиктивни извоз, а њему то не одговара. Зато јој каже да потражи неки други начин освете. Исадора је љутита јер није могла разговарати с Францисцом. Софиа предбаци Францисцу да га је цијело поподне звала љубавница. Софиа каже Исадори да је сигурна да Францисцо има другу и каже да неќе стати док не сазна тко је она. Родриго почне расправљати с Ериком јер она инзистира да доѓе у њезину ординацију, а он то не жели. Ерика му каже да је хтио помоќ, а сад је одбија примити. Каже му да је он не занима као пацијент. Исадора каже Францисцу да Родриго тражи боцу вина коју је он попио. Произвоѓачи текиле позову Родрига на путовање по САД-у гдје промовирају текилу.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.