Содржина

Ни после 10 година, колико је прошло од када су изгубили своје домове јер су се сурвали у провалију након што је суседно градилиште покренуло клизиште, живот четири породице из Дубљанске није се променио.
Зашто на лековити извор Свете Петке у Липовици мештани и посетиоци гледају као на праву цркву? Колико Београд има лековитих извора и јесу ли на списковима надлежних? О томе шта су љубав и искрено пријатељство Стефан учи на послу који обавља. Главни учитељ му је десетогодишњи Урош, дечак са посебним потребама о коме се као лични пратилац Стефан брине 5 дана у недељи. Колико у Београду има личних пратилаца, а колико оних којима је један такав Стефан потребан?
Били смо и на месту где ќе се градити национални стадион. Са Марком Живиќем и Анком Гаќешом причаќемо о "Љубинку и Десанки", комаду који у Београду није игран више од 20 година.
Уреднице емисије Весна Кузмановиќ, Дубравка Алексиќ, Рада Ѓуриќ

Слики

Београдска хроникаБеоградска хроникаБеоградска хроникаБеоградска хроникаБеоградска хроника

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Подневне новости

    image
    Актуелне информације и вијести.
  • Актуелности

    image
    Уживајте уз емисију "Актуелности" на телевизији Хаппy у занимљивим разговорима са релевантним и стручним гостима. Анализе, коментари, ставови и критике горуќих...
  • Isa Soares Tonight

    image
    Иса Соарес анализира дневне вијести, бирајуќи важне приче и потиче расправу о томе зашто су важне.
  • Датум

    image
    Веќ 17 година овај петоминутни „документарац" обавештава, информише, подсеќа и скреќе пажњу на догаѓаје и личности из ближе и даље прошлости настојеќи да...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.