сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Серија прати авантуре дјевојчице имена Луна Петуниа која живи у овоме свијету, но одлази у имагинарну земљу маште гдје се игра и учи како остварити наизглед немогуќе, поучавајуќи млаѓе гледатеље колико је важно вјеровати у властите могуќности и чудесне ствари које наш ум и наше тијело могу постиќи. Помоќу своје чаробне кутије с играчкама, Луна улази у магичну земљу Амазију, гдје је очекују авантуре, учење и нова пријатељства. Серија је инспирирана Цирqуе ду Солеил брандом, њиховом креативношќу и забавом коју доносе.
Луна Петуниа анимирана је канадско-америчка серија настала у сурадњи Цирqуе ду Солеил Медиа и Сабан Цапитал групе те студија БраинПоwер. Премијерно је приказана на Нетфлиxу у просинцу 2016. године. Снимљене су укупно три сезоне, а о великој популарности свједочи и ребоот серије под називом Луна Петуниа: Повратак у Амазију која је премијерно емитирана у вељачи 2018. године. Прилагоѓена дјеци предшколске доби, серија најмлаѓе гледатеље учи о позитивним људским вриједностима.

Слики

Луна Петуниа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.