poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 90

Содржина

У љетним мјесецима људи често одлазе на путовања. Било да је ријеч о Јадрану или неком другом дијелу Лијепе наше или пак неким земљама вани. Љети често узимају дужи годишњи одмор и како би посјетили неке далеке егзотичне земље. Који су могуќи ризици везани уз одласке на путовање и које лијекове тада треба понијети са собом?
Вирус хумане имунодефицијенције, скраќено ХИВ, узрочник је тешке болести коју називамо АИДС, односно СИДА. Након уласка у људски организам, ХИВ напада специфичну врсту бијелих крвних станица. Здравље на квадрат открива како се преноси вирус ХИВ-а и што је важно знати о овој теми.
Што је заправо нутриционизам, што све подразумијева пут школовања како би особа стекла ову титулу и колико је начелно важно знање о прехрани екипи Здравља на квадрат открила је нутриционистица Ведрана Дучкиќ.
У љетне радости и активности засигурно спада купање у којем веќина људи итекако ужива! Особито онда када су температуре врло високе. Било да је ријеч о мору, градским језерима или пак базенима, потребна је висока разина опреза. Утапања су нажалост честа појава. Екипа Здравља на квадрат посјетила је Завод за хитну медицину Града Загреба како би сазнала како пружити помоќ особи у случају утапања.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • À l'Affiche

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.