poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 119

Содржина

У временима када се успјешни бизниси ситно броје, мало се тко пита како третирају запосленике, како пословне партнере и колико је у њима етичности. Истраживање је показало како у Хрватској само четвртина подузеќа послује етично, па Информер пита: зашто тако мало?
Технологија мијења све, па и брзину и број улазака у бизнис. Најхрабрији су старт уп-ови. Но тек мали дио њих преживи прве године пословања, па да би то било лакше и да лакше искораче регионално и глобално, утемељен је лабораториј за иновације.
Можда је с новом регулацијом такси тржишта држава однијела побједу над Убером, но развој нових модела пословања и појаву таквих дисруптора једноставно није могуќе зауставити. Дигитална револуција мијења све и омогуќује платформе на којима се послује брзо, иновативно, без посредника. Како остати конкурентан у дисруптивноме свијету?
Протекло је више од 15 година од појаве првих тајних купаца или мyстерy схоппинга. Но, како конкуренција расте тако расте и потреба за тајном провјером квалитете рада запослених и њихова односа према купцима. Информер доноси причу о томе како је то данас на терену.
Због нужде или жеље, неважно је, све више Хрвата своје идеје претапа у бизнисе. Наравно, у задуженоме друштву тешко је дати отказ и кренути од нуле, па нам закон иде на руку. У рубрици Мој новац у Информеру појаснит ќе се што приватно можете отворити ако сте запослени, а што ако сте умировљеник.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • À l'Affiche

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.