poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 117

Содржина

Унаточ тому што као земља видно осиромашујемо, све нас више купује скупљу еко храну. Понуда је такве хране доиста богата, количине рапидно расту, но како се шушка у тим круговима, под ознаком еко упакирано је и све више конвенционалне хране. Информер провјерава какво је стање на терену.
Годинама веќ слушамо како су Хрвати лијени и непродуктивни, но криза је показала да је приватни сектор итекако продуктиван, јер је због отпуштања све мање запослених обављало све више посла. Јавни сектор, очекивано, заостаје, но гдје смо стварно на љествици продуктивности?
Нови се овршни закон раѓа веќ неко вријеме, до 2019. неќе га бити, а чини се да неќе бити ни превише задовољних. Циљ би му требао бити рјешење проблема блокираних, па док се закон не роди Информер доноси приједлоге како изаќи из зачаранога круга презадужености.
Тек када запнемо у вртлогу дугова сјетимо се да никада нисмо научили одговорно управљати својим новцем. То понајприје значи покрити се онолико колико смо дугачки, трошити нужно и штедјети. У рубрици Мој новац екипа Информера пита: како?
Унутар обитељи није риједак обичај даривања имовине, од накита и аутомобила до некретнина. Но, даривање, точније примање дарова није бесплатно, даривање је опорезиво! Информер одговара на питање колико ќете точно платити пореза ако сте на дар примили луксузну робу или некретнине.
Све смо свјеснији колико еколошке и здравствене штете чини такозвана брза мода. Ријеч је о глобалним ланцима одјеќе који с јефтиних азијских тржишта избацују десетке колекција годишње. Роба је јефтина и неквалитетна, а модна се индустрија прометнула у другог највеќег загаѓивача.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Na lepše

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Die Arche-Fernsehkanzel

    image
  • vox nachrichten

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.