poster

Инспектор Сцхуманн

Der Kriminalist (2006)

Криминал | Германија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 3

Содржина

Главни инспектор Сцхуманн угледа тужну слику на улазу у стару зграду у новоме Кöлну. Форензичари му показују пут према подруму. С цијеви која пролази уза зид подрума виси младиќ, а на поду се налази отворен пролаз. Лагано црвенило на мртвачеву врату упуќује на дјело. Маттхиас Крон, студент информатике, узео је ремен, завезао га за цијев те је скочио у отворени пролаз. Све се одвило прије отприлике два дана, за викенд. Трагови на мјесту злочина јасно упуќују на самоубојство.
Но унаточ тому, Сцхуманн не вјерује у тако једноставно објашњење. Истраживања његових колега Хенрyја и Јане дају сасвим друкчији приказ Маттхиаса. Никада ништа није упуќивало на то да би си хтио одузети живот. Млади студент уз то се недавно заљубио у Меике те је на писаќем столу веќ имао карте за заједничко путовање. Маттхиаса су вољели сви, чак и као представника познатог злогласног рачуналног клуба. За њега се чак причало да не постоји софтвер који не може провалити, но никада се не би обогатио на тај начин.
Извјештај обдукције потврѓује Сцхуманнове сумње. Маттхиас је убијен. Студент је брутално задављен. Та се вијест брзо проширује меѓу члановима рачуналног клуба. Ларс Wолкенхаар, његов најбољи пријатељ, и Меике посебно су потресени. Обоје су мишљења да је Маттхиас био жртва жеље за профитом неког бескрупулозног налогодавца. Маттхиас се у задње вријеме занимао за војне базе података. Но нитко не може реќи који је софтвер покушао провалити. Шифрирана порука, коју Сцхуманн и његови колеге након нешто муке успијевају дешифрирати, води их до великог софтверског подузеќа. Колеге из криминалистичке полиције, који су се на Сцхуманново негодовање уплели у случај, потврѓују да је војска дала баш тој твртки да тестира сигурносни сустав. То је требао учинити Маттхиас Крон. Очито је нетко хтио на вријеме зауставити студентов рад. Истрага инспектора постаје напетија кад се открије да је господин Лацкнер, предсједатељ твртке, Меикеин отац.

Слики

Инспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор Сцхуманн

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Reyka (2021)

    image
    In 1994 South Africa, a multiracial couple's daughter is kidnapped. She escapes, and as an adult she becomes a detective. Continuing to deal with her past trauma,...
  • Sarah Kohr (2014)

    image
    Commissioner Sarah Kohr is investigating to arrest criminals, with camouflage skills if necessary.
  • Балканске преваре (2011)

    image
    Детективи криминалистичке реалитy серије „Превара“ истражују пријаве и оптужбе за почињење превара. Истражитељи прикупљају информације од пријатеља и колега те...
  • Das Quartett (2019)

    image
    "The quartet", as the homicide K14 is also called, consists of four very different police officers who form a congenial team within the Leipzig police.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.