poster

Инспектор Сцхуманн

Der Kriminalist (2006)

Криминал | Германија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 1

Содржина

Веќ је касна ноќ кад Ханна и Јакоб напуштају топлину својих кревета. Брата и сестру привлачи игралиште до којега се пробијају џепним свјетиљкама. За петогодишњака тај кратки излет представља тест храбрости. Треба научити да ноќ није ништа друкчија од дана. Мала Ханна готово би увјерила свог брата да се одједном није зачуо туп звук који је преплашио дјецу.
Мало послије, таму освјетљава трепереќе плаво свјетло. На цести лежи беживотно тијело младиќа. Отворена рана на његовој глави показује како је Роберт Брандлер брутално убијен. Његов га је пунац први открио. Старац је те вечери с Робертом хтио расправити о предаји водства своје граѓевинске твртке. Амбициозан и радишан младиќ прирастао му је срцу још више од трудне кќери Алице. Роберт би био достојан насљедник с обзиром на то да је на вјенчању узео и презиме обитељи.
Но истраге главног инспектора Сцхуманна ускоро приказују сасвим другу слику Роберта. Одрастао је у тешким обитељским односима и у младости је био склон насиљу. Роберт је прије свега патио од несанице која га је сваке вечери доводила у оронули бар. Прије шест мјесеци стална је премореност довела до несреќе која би била без посљедица да Роберт није налетио на Леоние Берган. Млада жена пати од болести која јој веќ неко вријеме не допушта да напусти свој стан тијеком дана. Тако се Леоние ноќу креќе улицама Берлина. То је била околност која је то двоје људи одмах довела до тога да се меѓусобно разумију. Но није само дубоко пријатељство с Леоние промијенило Робертов живот. Роберт је истодобно сусрео свог бившег ментора из омладинског клуба. Сцхуманн улази у траг нарушеном односу измеѓу Роберта и тадашњег социјалног дјелатника Хеннинга Wолффа. Wолфф за Сцхуманна и његове колеге постаје главни осумњиченик, но недостају чврсти докази. Тек једна дотад превиѓена чињеница доводи инспекторе на вруќи траг и случају задаје један изненаѓујуќи преокрет.

Слики

Инспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор Сцхуманн

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Reyka (2021)

    image
    In 1994 South Africa, a multiracial couple's daughter is kidnapped. She escapes, and as an adult she becomes a detective. Continuing to deal with her past trauma,...
  • Sarah Kohr (2014)

    image
    Commissioner Sarah Kohr is investigating to arrest criminals, with camouflage skills if necessary.
  • Балканске преваре (2011)

    image
    Детективи криминалистичке реалитy серије „Превара“ истражују пријаве и оптужбе за почињење превара. Истражитељи прикупљају информације од пријатеља и колега те...
  • Das Quartett (2019)

    image
    "The quartet", as the homicide K14 is also called, consists of four very different police officers who form a congenial team within the Leipzig police.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.