Содржина

Серија И без муке има науке је магазинског типа и састављена је из више рубрика. Свака рубрика намењена је једној научној области: математици, физици, биологији, астрономији и геологији.
Осмишљена је као играно-документарна, где нас кроз причу води дечак Миша који има тетку и течу, научне раднике. Они се због својих научних обавеза увек налазе негде далеко, у иностранству, али Мишу редовно чују и помажу му око разних недоумица.
Емисије су тематске и у свакој емисији обраѓује се једна тема кроз ове науке. Ова епизода носи назив Тајна.
Сазнаќемо: Како се откривају тајне људског организма? Шта су то X-зраци? Које су тајне космоса и колико има галагсија?... Све су то питања на која ќете одговоре добити у овој епизоди. Серија је намењена свим љубитељима ових наука.
У улози дечака је млад глумац Никола Малбаша, у улози тетке је Ивана Деспотовиќ а улогу тече тумачи Иван Томиќ. Уреднице: Тања Чаниќ-Млаѓеновиќ и Александра Стојановиќ, редитељ је Никола Здравковиќ, драматург Марина Маџарев и Никола Миладиновиќ, костимограф Наталија Лукиќ, сценограф Снежана Поповиќ, музички уредник Ана Павловиќ, дизајнер звука Предраг Стаматовиќ, монтажери: Марко Тисовец и Иван Васиќ, сниматељ Васко Васовиќ, тонац Срѓан Бајски, извршни продуцент серије Светлана Бандиќ, главни организатор Срѓан Бољевиќ.

Слики

И без муке има науке: ТајнаИ без муке има науке: ТајнаИ без муке има науке: ТајнаИ без муке има науке: ТајнаИ без муке има науке: ТајнаИ без муке има науке: Тајна

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Савин врт (2019)

    image
    Редакција за науку, Образовно-научног програма РТС почиње са емитовањем документарне серије "Савин врт" у пет епизода поводом осам векова од стицања...
  • Приче из ловишта

    image
    У серији "Приче из ловишта" уживат ќете и смијати се авантурама искусних и младих ловаца, који откривају неке од најзанимљивијих ловачких тренутака.
  • Plusminus (1975)

    image
  • Кад наш брод плови

    image
    У емисији "Кад наш брод плови" упознајте двојац који путује дуже цијеле јадранске обале и њезиних отока како би истражили риболов. Постоје разне риболовне...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.