сезона: 1

епизода: 12 - талк схоw

Содржина

Тако ќе у госте доќи побједници једног од најгледанијих РТЛ-ових пројеката "Три, два, један-кухај!", Морана Мијач и Домагој Жуљ, затим Елла Дворник, која ќе 2017. памтити по освојеној титули најбоље инфлуенцерице блогерске сцене, али и по томе што је први пута постала мајка.
Једна од акција које су ујединиле Хрватску пред крај ове године свакако је прича из Осијека о госпоѓи Штефици Чучек и свим обитељима којима она кроз осјечку социјалну самопослугу покушава помоќи. Управо ќе Штефица заједно с новинарком Потраге, Маријаном Чикиќ, која је покренула медијску бујицу о случају, доќи код Дорис на каву.
Бит ќе ту још познатих имена која су задужила цијелу Хрватску или једноставно оставила трага у години на измаку. Дорис ќе, осим у студију, каву ове недјеље испијати и вани, и то с изборником хрватске ногометне репрезентације Златком Далиќем и пјевачем Петром Грашом, који је прије непуних мјесец дана прославио 20 година своје глазбене каријере. Далиќ је признао како није било лако прихватити улогу изборника у тако кључном тренутку за цијелу репрезентацију, самим тиме и цијелу Хрватску, али вјерује да среќа прати храбре. Оно чему се нови ногометни изборник нада на Свјетском првенству сљедеќе године је прије свега да ќе проќи скупину јер није лако изаќи на травњак и заиграти против једнога Мессија. Меѓутим, зна да су Ватрени као Мерцедес којега се он, како сам истиче, не боји возити.
Сплитски пјевач Петар Грашо открио је што је све стајало иза његова величанственог концерта у Арени, којим је наградио вјерну публику, која је уз њега задњих двадесет година. Открио је што очекује од нове пјесме која је управо изашла, а веќ се проглашава насљедницом Грашина хита Моје злато. Дорис је признао и зашто је избивао са сцене неко вријеме.
У кратком прилогу гостоват ќе и Јаqуес Хоудек, који се осврнуо на свој наступ на Еуросонгу прије више од пола године. Све у свему занимљив и позитиван пресјек године од које је још мало остало, зато се подсјетите зашто ќемо и по коме памтити 2017.

Слики

На кави код ДорисНа кави код ДорисНа кави код Дорис

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.