poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 80

Содржина

С почетком јесени вратила се вруќа тема - Агрокор. До краја рујна требали бисмо дознати све што сада не знамо - износ укупних потраживања, пословне резултате, могуќе сценарије, расплет тужби… 'Информер' и даље тражи одговор на никад апсолвирано питање - тко ќе на крају одговарати?
Једна је од тема које су брзо након преузимања власти пометене под тепих - реформа јавне управе. Док је још била независна заступница у Сабору, Мартина Далиќ предлагала је оцјењивање државних службеника и плаќу по учинку. Сабор је то одбио, но зашто реформа стоји сада када је Далиќ на власти?
Док год имамо неразмјер цијене и квалитете јавне управе не треба се чудити порезној евазији, па тако, примјерице, нити суставу изнајмљивања станова који је углавном у сивој зони. Екипа 'Информера' истражује је ли порез доиста тако велик да ријетки легално изнајмљују станове.
Опоравком економије опорављају се и инвестиције подузетника. Како им је криза испразнила рачуне, углавном се финанцирају кредитима. Притом је производња, због споријег обрта капитала, код банака увијек пролазила лошије. Како је данас? Гледатељи имају прилику дознати у овотједном 'Информеру'.
Недавно је доказано да квалитета 26 производа купљених у Хрватској и Њемачкој није једнака. Новинари 'Информера' питају - што даље? Може ли Еуропска комисија икоме од произвоѓача стати на реп и казнити га? Не пропустите дознати у овотједном издању емисије 'Информер'.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.