сезона: 3

епизода: 2 - Thirsty Thots

Содржина

Једносатне реалитy епизоде испуњене драмом показат ќе свијет најтраженијих спорташа из кута жена које се налазе покрај њих. Током дванаест епизода пратите постави коју чине: Сасха Гатес, Барбие Бланк, Аутумн Ајиротуту, Ницоле Wиллиамс, Наталие Халцро и Оливиа Пиерсон, а у другој сезони и нови ликови Сопхиа Пиерсон и Тиа Схипман. Ривалство меѓу женама и дјевојкама се појачава и тензије у групама су све учесталије.

Серија WАГС (о супругама и дјевојкама спортских звијезда) бави се такмичарским, брзим и гламурозним животима лијепих и смјелих жена које формирају ексклузивни клуб за супруге и дјевојке најтраженијих професионалних спорташа. Ове се жене баве највеќим потхватом: привуќи и задржати своје мушкарце. Ова хит серија на Е! каналу прати елитну групу блиских пријатељица које су спојене строгом хијерархијом, неписаним правилима и обиљем драме, а оне које имају бурму и мужа су оне са највише моќи. Ове жене стално осмишљавају и тактизирају како задржати своје мјесто меѓу WАГС, због луксузнога животнога стила који долази са том улогом, а са друге стране покушавају се бавити својим каријерама, што често обухваќа манекенство, дизајн или писање блога. Као и у спорту, сви желе освојити главну награду, а то је у овом случају статус супруге.

WАГС продуцира Мацхете Продуцтионс. Амбер Маззола и Лори Гордон су извршни продуценти.

Ликови:

Сасха Гатес је краљица WАГ групе, удата за звијезду америчког ногомета, Антонио Гатес-а.

Аутумн Ајиротуту је упознала још на факултету Сеyи Ајиротуту-а из Пхиладелпхиа Еаглес и они су у браку те имају двоје дјеце.

Барбие Бланк је постала славна као WWЕ рвачка дива “Келлy Келлy” и удата је за бившег НХЛ играча, Схелдон Соураy-а.

Ницоле Wиллиамс је успјешна манекенка која је веќ пету годину дјевојка Ларрy Енглисх-а, играча америчког ногомета из клуба Тампа Баy Буццанеерс.

Наталие Халцро и Оливиа Пиерсон су роѓаке и најбоље другарице које имају огромну базу пратилтеља на Инстаграму те су заједно покренуле модни блог. Наталие је повремено у вези а повремено раскида са играчем америчког ногомета Схаун Пхиллипс-ом, а Оливиа је у вези са играчем Јацксонвилле Јагуарс, Марцедес Леwис-ом.

Тиа Схипман је елитни модел агенције Форд чији су клијенти бројни брандови и модне куќе. Она је такоѓер успјешна и у индустрији забаве, појавила се у телевизијским серијама ЦБС-а Тхе Болд & Беаутифул, ФОX-а Грандфатхеред и АБЦ-а Углy Беттy, као и у многобројним рекламама. Њу повезују са играчима Денвер Нуггетс и Индианаполис Цолтс.

Сопхиа Пиерсон је стилистица и глумица, а њезина је сестра веќ дио серије, Оливиа Пиерсон, док је њена роѓака такоѓер у серији, Наталие Халцро. Сопхиа се повезује са играчем из Тампа Баy Лигхтнинг.

Слики

WAGS LAWAGS LA

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • 3, 2, 1 - кухај! (2014)

    image
    Кулинарски ТВ шоу РТЛ-а у којем се парови такмиче у узбудљивим и непредвидљивим кулинарским изазовима! Гастро ентузијасти се за титулу најбољег и награду од 100...
  • Папарацо (2013)

    image
    Професионалните папараци на ова реално шоу носат снимки што ги снимиле низ целиот Балкан во изминатиот период. Ловот на папарацо ги носи сите тековни настани од...
  • ДНК

    image
    Играно документарна програма.
  • Der Hundeprofi - Rütters Team (2020)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.