poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 46

Содржина

Изгубили смо битку за цјепива, а тржиште контролирају свјетске компаније. Открио је то уреднику 'Здравља на квадрат' Далибору Босанчиќу министар здравства Милан Кујунџиќ у интервјуу који гледатељи имају прилику погледати у овотједном издању емисије. Министар је такоѓер говорио о Имунолошком заводу и производњи крвне плазме, требају ли ондје дјелатници страховати за своја радна мјеста, како ријешити осам милијарди дуга у здравству, као и о поскупљену допунског, обустави лијекова, листама чекања те Закону о здравственој заштити.
Министар здравства Милан Кујунџиќ најавио је и наставак градње Свеучилишне болнице на локацији загребачког насеља Блато, коју веќ 30 година нагриза зуб времена. Онамо би се најприје, за три године, уселила дјечја болница, а за десет година преселиле би се и неке друге загребачке болнице. Екипа 'Здравља на квадрат' истражује је ли то могуќе.
Хрватска је добила Јединицу за лијечење затајења цријевне функције у КБЦ-у Загреб. Новинари 'Здравља на квадрат' представит ќе мултидисциплинарни тим стручњака који у овој јединици скрби о болесницима с акутним и кроничним затајењем цријевне функције под будним оком професора Жељка Крзнариќа.
'Здравље на квадрат' доноси причу о помагалима у купаоници базираним на помоќи инвалидним, старијим и немоќним особама.
Није ли необично да нас једно обично поврќе тако често расплаче? Што је то у луку што нам тјера сузе на очи и какве све благодати имамо од лука, истражили су новинари 'Здравља на квадарт'!
Рубрика 'Ви питате' у овотједној емисији доноси одговоре на питања о плаќању здравствених услуга. Како покрити трошкове лијечења ако се желимо лијечити, примјерице, изван државе?

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.