сезона: 13

епизода: 27

Содржина

Даллас води Алли у трговачки центар како би је освојио, али ондје се затекну усред терористичког напада. Даллас и Цоннор меѓу бројним су младим црнцима које су задржали на испитивању. Гњевни Даллас увјерен је да се ради о расном профилирању. Кад на повратку њега и Алли заустави прометни полицајац, не може се ријешити осјеќаја да је опет ријеч о расном профилирању. Цларе се мора отарасити Дреwа јер толико времена проводе скупа да се људи почињу питати. Одлучи пронаќи Дреwу дјевојку како би сакрила своје осјеќаје према њему. Тристанови родитељи се сваѓају и он не жели бити код куќе. Чврсто одлучи упасти меѓу ученике које одабире нови наставник драмске умјетности проф. Yатес.

Слики

Деграсси Тхе Неxт ГенератионДеграсси Тхе Неxт ГенератионДеграсси Тхе Неxт Генератион

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.