poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 56

Содржина

'Информер' се у овај тједан, осим Агрокором, бави брендирањем земље, точније тиме како то раде други. Примјерице, Британци су давно прије Бреxита почели брендинг кампању у коју се укључио и приватни сектор, чак и сир Рицхард Бренсон. 'Информер' истражује - што је за Велику Британију значило брендирање државе?
Екипа емисије такоѓер истражује бисмо ли се могли брендирати као земља духана. Можда, када се црно тржите не би толико ширило. Два су разлога за то: како цијене духанских производа расту, људи се окреќу јефтинијем, црном тржишту, а други је разлог то што је откупна је цијена килограма духана прениска.
Уласком у другу годину емитирања, 'Информер' уводи нешто ново. Није тајна да нам недостаје финанцијских знања, стога 'Информер' уводи нову рубрику посвеќену финанцијској писмености. Екипа емисије креќе од почетка - у првој причи показат ќе како банка може одговорити на специфичне потребе стартупа, али и што тражи од стартупа.
Док свијет радикално мијења образовни сустав, Хрватска није у стању изнијети курикулум. У меѓувремену, изван сустава догаѓа се мини СТЕМ револуција, покушај увоѓења робота и мијењање начина учења. Тко нам то мијења образовање? Гледатељи имају прилику дознати у овотједном 'Информеру'.
Мијења се, ако веќ не однос према животињама, онда барем закон који дефинира тај однос. Новинари 'Информера' истражили су зашто веќина азила радије убија животиње него их удомљава и зашто је тако мало 'но килл' азила. Разлог тому? Новац.
Око 30 % економије у сивој је зони и та се зона шири. Према процјенама, око 20 % корисника Интернета у Хрватској свакодневно посјеќује странице које садрже торренте и пиратски скида садржај с њих. Дио Хрвата уопќе није свјестан да је то илегално. Полиција, с друге стране, не може ништа, осим ако нетко некога не пријави. 'Информер' доноси више у овотједном издању емисије.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Na lepše

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.