poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 22

Содржина

26. ожујка са зимског рачунања времена прелазимо на љетно додавањем једног сата. Умор након помицања сата траје више дана, а статистике говоре и о повеќаном броју аутомобилских несреќа и можданих удара. Утјече ли помицање сата и на здравље и који су стручни савјети? Причу доносе новинари емисије 'Здравље на квадрат'.
Најучесталија оштеќења на радноме мјесту, код особа које дуље сједе, болни су синдроми краљежнице. Како бисмо растеретили одреѓене дијелове тијела користимо се разним помагалима или ортозама. Превенцијом оштеќења на радноме мјесту и смањењем развоја компликација бави се ергономија, о којој гледатељи имају прилику дознати више у овотједном 'Здрављу на квадрат'.
Прољеќе је, немирни сте, лоше спавате, сврбе вас очи, кишете, кашљете, зачепљени су вам дишни путови? То су сигурни симптоми алергије! Пелудна сезона у нашим је крајевима започела. Екипа 'Здравља на квадрат' доноси пелудни календар, али и савјете како си алергичари могу помоќи.
У посљедње се вријеме све више говори о још једном рјешењу за опоравак вида - о уградњи мултифокалних интраокуларних леќа с два или три фокуса. Овај тједан, новинари 'Здравља на квадрат' истражили су је ли та метода идеално рјешење за бољу диоптрију.
У 'Здрављу на квадрат' бит ќе ријечи и о венским или артеријским тромбозама, а екипа емисије посјетила је и ученике загребачке Школе за медицинске сестре Виноградска.
У овотједној рубрици 'Здравље с познатима' пјевачица Ивана Банфиќ показала је своје плесачке способности, али и говорила о органској прехрани, здравом животу, спорту и душевном миру.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • vox nachrichten

    image
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.