poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 8/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

За овотједно издање емисије 'Здравље на квадрат', пјевач, глумац и судионик схоwа 'Твоје лице звучи познато' Дамир Кеџо говорио је о својем здрављу, а у ординацији лијечника измјерио ќе тлак, прегледао гласнице и плуќа, а на крају се и цијепио против грипе! Дан с екипом емисије Дамир је завршио тренингом у теретани и трчањем.
Новинарима емисије 'Здравље на квадрат' своју причу испричао је и обољели од АИДС-а. Гледатељи имају прилику дознати како се лијечи и носи с том болешќу, а како други из околине реагирају на њега.
'Здравље на квадрат' доноси и причу о томе што је то генерички лијек, има ли разлике измеѓу оригиналног лијека и генеричкој те зашто је овај други јефтинији.
Гушење и престанак дисања код дјеце најгора је ноќна мора за сваког родитеља. Стога је изнимно важно знати што учинити у таквим ситуацијама. Гледатељи ќе у овотједној емисији моќи дознати што савјетују дјелатници Хитне помоќи.
Све више људи избјегава јести храну с глутеном вјерујуќи како глутен узрокује здравствене проблеме, а индустрија производа без глутена сваког дана расте. Ради ли се само о тренду или стварној потреби? Екипа емисије 'Здравље на квадрат' потражила је одговор и на ово питање!
'Здравље на квадрат' доноси и приче о стварима које се не бисмо требали дијелити с другима из хигијенских разлога, а екипа емисије гледатељима ќе показати и вјежбе за труднице!

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
  • Свако добро (2020)

    image
    Новинар Ахмед Брадариќ водит ќе нас диљем Босне и Херцеговине гдје ќемо упознавати занимљиве, вриједне и необичне људе. Неки од њих су свјетски авантуристи, неки...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.