poster

Без кочница

Bez kočnica (2016)

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 23

Содржина

Фиќо је аутомобил који је моторизирао бившу Југославију, но с временом је застарио и постао предметом спрдње. Меѓутим, посљедњих година доживљава нову младост као забавни олдтимер. Или као вук у јањеќој кожи. Екипа емисије Без кочница испробала је управо тог вука.
Након Фиќе слиједи Фиат - такоѓер мали, обликом налик на Фиќу и невјеројатно брз. Гледатељи имају прилику упознати нови Абарт 595 који ќе посрамити многе велике „јурилице.
У тједној рубрици 'Еxтреме', екипа емисије Без кочница представља најекстремнијег произвоѓача аутомобила на свијету!
Хибриди и електрични аутомобили све су популарнији. Какве све погодности долазе уз купњу таквих аутомобила и по чему се на техничком прегледу разликују од класичних, гледатељи могу дознати овога тједна у Без кочница.
Емисија завршава једнако као што је и почела - прилогом о брзим аутомобилима. Јапанци су ове године сервирали праву, брзу посластицу - нову Хонду НСX. Без кочница доноси више о новоме аутомобилу.

Слики

Без кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочница

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Kanape

    image
  • vox nachrichten

    image
  • Код нас дома (2017)

    image
    У новој мозаичној емисији Код нас дома уживо од понедјељка до петка на Првом програму ХТВ-а у свијет популарне културе, глазбе, гастрономије, моде, хобија,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.