poster

Информер: магазинска емисија

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 16 - магазинска емисија

Содржина

Свједочимо ли крају мита о животним осигурањима као штедњи за старост? Нови еуропски законодавни оквири, али и пад приноса на државне вриједносне папире - као и на све друге вриједноснице које се врте на тржишту капитала - веќ показују да се купцима полица животнога осигурања не могу јамчити досадашње високе стопе добити. Гледатељи имају прилику дознати више у овотједном издању Информера.
Нитко не зна када ќемо добити нову стабилну Владу, а још мање како ќе се она поставити према досад најтежем изазову: од идуќе године држави на наплату стижу големи износи дуга. У односу на лањских 12 милијарди куна, у 2017. треба вратити 29 милијарди куна! Информер истражује - како ќе се с таквим дугом отворити простор за реални сектор?
Несуѓена загребачка болница за чију се изградњу, још поткрај 80-их година, издвајао такозвани самодопринос, ни након више од 30 година још није довршена прича. Мало се спомиње идеја да ќе ондје бити Технолошки парк, а мало се спомиње болница. У њу је уложено више од милијарду куна за које нитко никада није одговарао. Екипа Информера доноси више у овотједној емисији.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.