poster

Ноќни колегиј: Заштита и управљање животињским врстама

Noćni kolegij (2016)

хрватска

епизода: 15

Содржина

Одрастање је можда најважније раздобље у животу човјека. Поруке које ќе у том раздобљу примити, а под поруке не мислимо само на мобителе, као и подуке, могу утјецати на то у какву ќе се особу адолесцент формирати. Стога смо посјетили Католички богословни факултет и професорицу Валентину Мандариќ која на својим предавањима покушава оспособити студенте за критичко рефлектирање друштвеног, социјалног, политичког, црквеног и религиозног амбијента у којем одрастају млади. А у новој епизоди "Ноќног колегија" сви ќемо се подсјетити које су то вриједности с којима смо и ми одрастали.
Код одрастања важно је само, да што више научимо и знамо. Од почетка па до краја, учење нас вјечно спаја. Учите с нама на ХРТ3!

Слики

Ноќни колегиј: Заштита и управљање животињским врстамаНоќни колегиј: Заштита и управљање животињским врстамаНоќни колегиј: Заштита и управљање животињским врстама

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.