poster

Ноќни колегиј: Психологија старења

Noćni kolegij (2016)

хрватска
Режисер: Robert Knjaz

Оценка на корисникот: 9.5/10
(2 гласови)

епизода: 14

Содржина

На данашњем предавању на очиглед окупљених студената разбијамо стереотипе и предрасуде о старијим особама. Сваки човјек, без обзира на доб, вриједан је позорности и помоќи, а старост сама по себи има и добитака, а не само губитака. Професорица Јасминка Деспот Лучанин с Хрватских студија Свеучилишта у Загребу у новој епизоди "Ноќног колегија" учит ќе нас о психологији старења. Према демографској структури становништва Републике Хрватске расте број особа старијих од 65 година. Значи ли то да су пронашли неку тајну формулу дуговјечности или се само држе оне старе пословице: најбоље се за старост припремити још док сте млади?
Старости се ја не бојим, против ње се знањем борим. Учит ќемо разне ствари, били млади или стари. Научите и Ви с нама на ХРТ3!

Уредник: Tomislav Mršić

Слики

Ноќни колегиј: Психологија старењаНоќни колегиј: Психологија старењаНоќни колегиј: Психологија старењаНоќни колегиј: Психологија старења

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.