poster

Информер: магазинска емисија

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 14 - магазинска емисија

Содржина

У овотједној емисији, Информер доноси блок прича о оврхама. Тренутно је блокирано готово 330 тисуќа граѓана с износом блокада тешким готово 38 милијарди куна! Број и износи се не смањују веќ расту, због чега Овршни закон пропитује и Еуропска комисија. Такоѓер, од укупнога износа блокада, само је око 8 милијарди куна темељни дуг - остатак су трошкови одвјетничких друштава, Фине и других посредника.
Завод за запошљавање броји 228 тисуќа незапослених. То је сигурно разлог зашто држава и даље смањује број радних дозвола за стране раднике. Послодавци с тиме ни најмање нису сретни јер је на бурзи рада, измеѓу осталог и због дуготрајне незапослености, све мање тражитеља посла са знањима и вјештинама које требају реалном сектору.
Када се дугови никако не могу отплатити, крајње је рјешење - особни банкрот. Само је ове године чак 500 граѓана покренуло тај институт. Екипа Информера савјетује када, како, уз које увјете, тко точно улази, пролази и излази из особнога банкрота.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Na lepše

    image
  • À l'Affiche

    image
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • Internationales

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.