poster

Aušvic: Nacisti i konačno rešenje

Auschwitz: The Nazis & the 'Final Solution' (2005)

Документарец | Обединетото Кралство, САД
Режисер: Dominic Sutherland

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Examining the complex system the Nazis set up to implement the extermination of the Jewish race throughout Europe from 1942, with Auschwitz as the hub. The programme reveals that at other camps, including Treblinka, Belzec and Sobibor, rival commanders participated in the genocide with enthusiasm and shared ideas for the best method of mass murder.

Слики

Aušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenjeAušvic: Nacisti i konačno rešenje

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.