сезона: 1

епизода: 105 - документарна серија

Содржина

Пратимо УНЕСЦО-в попис свјетске баштине те га обавијамо невјеројатним причама о нашој људској повијести и судбини. Под мотом „Чувамо оно што волимо. Волимо оно што разумијемо. Разумијемо оно што смо научили.“ УНЕСЦО од 1972. године диљем свијета чува сада веќ 890 јединствених природних споменика и оних који су човјечјих руку дјело. Серија прати УНЕСЦО-в попис свјетске баштине те га уз помоќ фантастичних призора обавија невјеројатним причама о нашој људској повијести и судбини. Свака епизода пружа не само импресивну количину информација о нашем свијету, него и осјеќај за дух сваке локације те гледатељима нуди нове увиде и погледе.
Серија невјеројатним причама открива и даје увид у УНЕСЦО-в попис споменика свјетске баштине снимајуќи све на 35-милиметарској врпци.

Слики

Свјетска благаСвјетска благаСвјетска благаСвјетска благаСвјетска благаСвјетска благаСвјетска благаСвјетска благаСвјетска блага

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.