сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Биби и Тина су две причљиве, дружељубиве, паметне и драге тинејџерке, које су нераздвојне другарице и обема је страст јахање. Највише на свету воле да лутају заједно и са својим коњима. Сналажљива мала вештица, Биби Блоксберг, никад се ничега не плаши, нарочито ако је суочена са неправдом. Мада је Тина много промишљенија и опрезнија, она никада не оклева да се у авантурама придружи Биби. У заједничким доживљајима важну улогу има Бибина чаробна моќ, иако Биби ову своју посебну способност никада не користи у свакодневном животу, него само у опасним ситуацијама. За викенде и током распуста, Биби често посеќује Тину на Мартиновој фарми. Тамо помаже Тининој мами у обављању посла у штали, али им увек остане времена за омиљену забаву: истраживања о животињама и меѓусобно тркање на коњима. Често им се придружује и Тинин дечко. Догаѓаји се одигравају у штали и у природи где има свега о чему тинејџери сањају: коњи, јахање, прва љубав и Замак Каунт (Цоунт). Мада је Бибина чаробна моќ увек присутна и без ње је живот девојчица пун фантазије и авантура.

Слики

Биби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и ТинаБиби и Тина

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мартин Морнинг (2003)

    image
    Martin Morning who wakes up every morning at 7:30a.m and turns into a different type of character - from a robot, to a millionaire, to a wizard, to a superhero.
  • Битз и Боб (2017)

    image
    Children's animation series in which the characters use engineering ideas to solve problems and save the day.
  • Острво Пафина (2015)

    image
    На једном прелепом острву сестра и брат са својим пријатељима животињама решавају свакодневне предшколске изазове и помажу у свакој невољи.
  • Поштар Пет: Специјалне поштанске услуге (1981)

    image
    Поштар Пет се враќа натраг на екран са новим авантурама, у којима поново можете да видите његовог старог и верног пријатеља Џеса, и можете да се упознате са новим...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.