poster

Neukrotivo srce

Corazón indomable (2013)

Драма, Животни | Мексико
Режисер: Ian Barnes

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 6

епизода: 5

Содржина

Марицруз Оливарес живи с Рамиром, дједом по мајци, и Солитом која је глухонијема и коју су пронашли напуштену кад је била мала беба. Она живи у колиби која се налази усред природе, близу границе с ранчем Нарваезових. Мигуел и Оцтавио браќа су и заједно су власници ранча Нарваез који је под хипотеком због лошег управљања старијег брата Мигуела. Оцтавио је пилот и долази на ранч у потреби за новцем, јер је изгубио посао и жели да се земља прода. Није му било ни на крај памети да ќе ускоро заборавити на своје првобитне намјере и да ќе земља, сјетва и рад с радницима постати извор његове страсти.
Оцтавио упознаје Марицруз на имању гдје ухвати свог предрадника како ју злоставља. Без обзира на њезине скромне коријене, он је брани као господин. Исти тренутак бива опчињен њезином привлачношќу и љепотом. Кад Оцтавио открије злобу којом Луциа, његова шогорица, третира Марицруз, јако се наљути и одлучи се оженити с Марицруз да научи свог брата и Луцију лекцију. Меѓутим, кад добије примамљиву понуду за посао пилота, Оцтавио напушта ранч и тражи од свог брата да његов дио земље да Марицруз. Луциа и Естхер поставе замку Марицруз која буде неправедно оптужена за краѓу и заврши у затвору. Среќом, одвјетник јој вјерује и избори њезину слободу, али када се врати, шокирана је откриќем да јој је дјед умро у пожару.
Марицруз одлази у главни град и почиње радити као слушкиња у Алејандровој куќи, за којег ќе се испоставити да је њезин отац, а да ниједно од њих двоје то не зна. Марицруз задобива његово повјерење и љубав, а он јој помаже да се образује и постане жена из високог друштва. У меѓувремену, она му пристане помоќи у управљању касином на крузеру који се налази на Исли Доради. Ондје ќе се морати суочити с Царолиним и Раизиним амбицијама да и даље угодно живе на Алејандров трошак.
Алејандров батлер открива Марицрузин родни лист на којем се налази њезино право име: Алејандра Мендоза Оливарес. Да би избјегао велики шок који би могао убити Алејандра, јер пати од срчане болести, он одлучи да му не открије да му је Марицруз кќи, али њој каже истину и она је врло сретна с том вијешќу.
Мигуел обавјештава свог брата да је Марицруз нестала након дједове смрти. Оцтавио стиже у касино на позив пријатеља. Због Оцтавиова доброг изгледа за њега се заинтересирају софистициране жене и он се осјеќа поласкан, али не може заборавити Марицруз. Он не зна да је скромна дјевојка која је некоќ била његова жена нитко други доли елегантна Алејандра Мендоза, менаџерица и главна домаќица у касину.

Слики

Neukrotivo srceDivlja u srcu 02Divlja u srcu 03Divlja u srcu 04Divlja u srcu 05Divlja u srcu 06Divlja u srcu 08Divlja u srcu 09

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.