poster

Воли само мене: играна серија

Beni böyle sev (2013)

Комедија, Pоманса | Турција

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 46 - играна серија

Содржина

Рејхан поново даје приватне часове дјеци. Серхат је ујак једног од њених ученика. Рејхан му се допада те је позива да иду заједно на концерт, што Рејхан одбија. Фахрије је наговори да иде са Серхатом. Еда долази да покупи Омерове ствари из стана и проналази Ајшемин тест за трудноќу. Небахат предлаже Наилу партнерство. Незих се враќа из Холандије, те у стану налази Рејхан. Еда одлази у Трабзон код Наила.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Zimmer mit Stall (2018)

    image
  • The Yard (2018)

    image
    After a fateful domestic clash, a devoted mother finds herself in prison and fighting to survive in hopes of reuniting with her daughter.
  • Забрањено воќе (2008)

    image
    Након смрти супруге богаташ Аднан Зиyагил повукао се из друштва те цијели свој живот фокусирао на своју дјецу, прелијепу кќи Нихал и сина Булента. У Аднанову...
  • Истанбулската невеста (2017)

    image
    Приказната ја следи Суреја Дениз, исклучително убава и самоуверена девојка, која порасна како сираче во метропола како што е Истанбул. Научена самостојно да се...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.