poster

Папрени детективи: серија за дјецу

DIE PFEFFERKÖRNER / THE PEPPERCORNS (1999)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 16 - серија за дјецу

Содржина

Јана је несретна те бјежи на своје најдраже мјесто у зоолошком врту гдје је свједокиња гласне сваѓе. Илегално увезени мрки медвјед у смртној је опасности. Јана га одлучи сама спасити. Остали истражитељи не могу вјеровати својим очима кад Јана одлучи медвједа довести у складиште. Пузо, трговац животињама, веќ јој је на трагу.

Слики

Папрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективиПапрени детективи

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Маслачак (1981)

    image
    Peter Lustig lives in a imaginative converted caravan. From there he goes on a journey of discovery, explaining to his young spectators the connections between...
  • Wissen macht Ah! (2001)

    image
  • Castle Einstein (1998)

    image
    A show about students at a boarding school in Erfurt.
  • Македонски народни приказни (2010)

    image
    Не пропуштајте ги најубавите приказни извадени од неисцрпното македонско културно творештво. Секој викенд, премиерно на Македонската телевизија.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.