poster

JOURNEY HOME

The Journey Home (1997)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Тема емисије је обраќење и повратак католичкој вјери.
Различити путеви, многа искуства и разни начини, а сви воде према једном Дому. У познатој и дуговјечној емисији с домаќином Марцусом Гродием упознајте људе који су доживјели обраќење или обнову католичке вјере. Њихово путовање према заједништву Католичке цркве свједочанство је снажних путева Божјих и радости повратка у Очев дом. Искрена преданости ових људи у потрази за истином инспирират ќе вас на размишљање и тражење дубљег односа с Богом и пунином католичанства.
Емисија ставља нагласак на квалитетне разговоре који помоќу искустава бројних гостију потичу на размишљање те уједно инспирирају своју публику. За вријеме разговора укључују се и бројна питања публике. Гости препричавају свој животни пут те разлоге који су довели до промјене и одлуци за Католичку цркву.
Водитељ емисије, аутор и говорник Марцус Гроди оснивач је и предсједник ''Тхе Цоминг Хоме Нетwорк Интернатионал''. Мрежа је то обраќеника на католичанство која жели припадницима других кршќанских традиција открити истину и љепоту Католичке цркве и довести их до пунине заједништва.
Након дипломе, тијеком радног искуства у инжењерској струци Марцус је био активан у протестантској младежи и слављеничкој служби. Стекао је магистериј теологије на Теолошком факултету ''Гордон – Цонwелл'' и био је у служби пастора. Кроз своје дјеловање увијек је стављао нагласак на духовну обнову цркве и лаика. То га је довело на пут повратка у пунину заједништва, у крило Католичке цркве. Заједно са својом супругом и двојицом синова примљен је у Католичку цркву 1992. године а њихов треќи, најмлаѓи син је у Католичкој цркви крштен.

Слики

JOURNEY HOMEJOURNEY HOMEJOURNEY HOMEJOURNEY HOMEJOURNEY HOME

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Медитација

    image
    Исцјељење вјером - цјеловито исцјељење. Осјетите снагу која лежи у истински позитивно усмјереном животу - и ви це те постати слободнијима, мирољубивијима и...
  • Ово је Моја Ријеч

    image
    Читање из Еванѓеља Исусовог.
  • Pasditja ime

    image
  • Српске светиње

    image
    Шта су наше светиње прошле кроз историју и какав је живот у њима данас, пратите средом у 20:30х
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.