епизода: 111 - Серијски програм

Содржина

Завирите у тајне породица! Колико тајни се крије у нашем најближем окружењу? Да ли смо свесни свега што се дешава око нас и колико смо заправо спремни да се суочимо са истином? Документарно играна серија инспирисана је управо свакодневним породичним животним причама: од неочекиваних љубавних афера, драматичних бракоразводних парница, тешких суѓења, до застрашујуќих породичних откриќа. То су приче о љубави, пожуди, страху и лажи, о превари и насиљу. Тајне о породичним проблемима о којима се не говори у јавности, о животним трагедијама за које верујемо да се увек догаѓају другима, само не нама.

Потресне приче које гледаоцима, бар на трен, омогуќавају да завире у животе других људи који остављају утисак среќне породице, а у њиховом дому, измеѓу четири зида, одвија се права животна драма. Реч је о играно – документарној форми, а свака епизода је посебна прича. Гледаоци ќе имати утисак да гледају ситуације које као да су снимљене скривеном камером.

Слики

Породичне тајнеПородичне тајне

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.