Содржина

Предсједница Удруге инвалида рада Загреба Нада Воркапиќ и Љиљана Сурy-Торчиќ, чланица удруге, гошќе су емисије Нормалан живот. Говорит ќе о обиљежавању своје обљетнице и посебном пројекту "Седам суза за Златка Бочкала" у спомен на бившег предсједника удруге. Бит ќе такоѓер ријечи о многобројним пројектима удруге којима унапреѓују квалитету живота својих чланова, али и њихових обитељи, о радионицама, едукацијама, културно-умјетничком програму тијеком цијеле године, те о сурадњи с Центром за културу Трешњевка.
Најавит ќемо догаѓања у ЦЕКАТЕ-у тијеком травња и свибња. У поводу Свјетског дана гласа Верица Мешиќ, предсједница Хрватске удруге за болести штитњаче, позива на хуманитарну утрку, у којој и она судјелује, а прикупљају се средстава за дијагностички апарат у Петрињи.

Уредник: Ana Tomašković

Слики

Нормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан живот

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • À l'Affiche

    image
  • vox nachrichten

    image
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
  • Архив Б

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.