Содржина

Револуционарни телевизијски станд уп шоу "Реци 8" поново је пред нашим вермин гледаоцима од понедељка, 1. априла у 21.00. По угледу на формате светских продукцијских куќа, Прва телевизија произвела је иновативни станд уп шоу програм.
На провокативне и актуелне теме своје креативне и духовите коментаре и занимљиве приче и досетке износе комичари Ана Златановиќ, Срѓан Олман, Пеѓа Бајовиќ, Никола Тришиќ, Никола Миленковиќ, Андрија Дабановиќ, Филип Угреновиќ и Семир Гициќ. Креатор концепта је наш познати редитељ и сценариста Зоран Лисинац, који је заслужан за вртоглави успех филма "Тома" и хумористичке серије "Попадија".
"Станд уп сцена код нас све више добија на популарности, па смо се прихватили изазовног задатка и преточили њихове наступе у телевизијски формат", рекао је аутор и продуцент серијала "Реци 8" Зоран Лисинац.
"Захвалио бих се и свим станд уп комичарима који су учествовали у креирању емисије и верујем да нашим гледаоцима доносимо нову енергију".
У 10 четдресетоминутних епизода емисије "Реци 8" понедељком у 21.00 биќе обраѓивана по једна главна тема. Комичари ќе ту доминтану тему обраѓивати на свој карактеристичан и препознатљив начин.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.