poster

The Young and the Restless: Episode 11745 - August 7, 2019

The Young and the Restless (2019)

Режисер: Sally McDonald, Owen Renfroe

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 46

епизода: 237 - Episode 11745 - August 7, 2019

Содржина

Серију су створили Wиллиам Белл и Лее Пхилип Белл, а радња је смјештена у Геноа Цитy, фиктивни град у држави Wисцонсин. Заплети су се оригинално бавили односима двије породице - богатих Абботтових и сиромашних Брооксових, да би их почетком 1980-их замијенило супарништво Абботтових и Wиллиамсових.
Серија је била замишљена као једна од првих сапуница која је публику покушавала тражити меѓу млаѓим генерацијама, односно у свом садржају узети у обзир бурне друштвене промјене у САД 1960-их и почетком 1970-их. Зато су ликови, за разлику од ранијих сапуница, отворено говорили о сексуалним темама, а веќ након неколико сезона су неки од женских ликова имали лезбијска искуства.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
  • Инга Линдстрьом (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.